Guzhine Tradicionale


Mëngjesi


menu
Omeletë
------ 300L
/vezë sy me djathë dhe proshutë me perime
menu
Omeletë
------ 400L
/vezë sy me djathë dhe proshutë,gjalpë dhe recel
menu

Pilaf Orizi

------ 150L
menu

Kos

------ 150L

Supa


menu

Supë Orientale

------300L
menu

Supë Pule

------ 300L
menu

Supë Perime

------ 250L
menu

Supë Peshku

------ 400L


Ne jemi gjithmonë këtu për t'ju shërbyer.