Vend I Mirë | Ushqim I Mirë

Për Dashurinë E Ushqimit Të ShijshëmZbuloni Atmosferën E Mirë


Menuja jonë është menduar për t'u ndarë…dhe për të krijuar një përvojë ngrënieje në stilin familjar. Ne kurojmë përvojat bazuar në mënyrën se si na pëlqen të darkojmë dhe kemi hequr dorë nga konceptet paraprake të ngrënies së kursyer. Ne nuk shikojmë prapa. Shfrytëzojeni mundësinë për të provuar një sërë artikujsh të menusë me miqtë ose familjen. Ne jemi mjaft të mirë në kurimin e opsioneve pothuajse të pafundme për kombinimet e pjatave me artikuj të menusë që nderojnë thjeshtësinë, por nuk mungojnë kurrë në kreativitet dhe shije. Ne po i shtyjmë kufijtë dhe jemi shumë të emocionuar që ju kemi në restorant..
Ndjenjë të mirë


Gjithsej 650 m² dekor të punuar me dorë, përzierje stilesh dhe ngjyrash.

Vend Komod


Për t'i bërë të gjithë ata që hyjnë në institucion të ndihen si në shtëpinë e tyre dhe gjeni atmosferën e tyre.Atmosferë Relaksuese


Gjeni strehë në strehën tonë ekskluzive të gjelbërimit dhe larg turmat. Muzikë live dhe performanca çdo të premte mbrëma!

Ne jemi gjithmonë këtu për t'ju shërbyer.Galeria