Rreth Nesh


Mësoni Më Shumë Rreth Nesh


Menuja jonë është menduar për t'u ndarë…dhe për të krijuar një përvojë ngrënieje në stilin familjar. Ne kurojmë përvojat bazuar në mënyrën se si na pëlqen të darkojmë dhe kemi hequr dorë nga konceptet paraprake të ngrënies së kursyer. Ne nuk shikojmë prapa. Shfrytëzojeni mundësinë për të provuar një sërë artikujsh të menusë me miqtë ose familjen. Ne jemi mjaft të mirë në kurimin e opsioneve pothuajse të pafundme për kombinimet e pjatave me artikuj të menusë që nderojnë thjeshtësinë, por nuk mungojnë kurrë në kreativitet dhe shije. Ne po i shtyjmë kufijtë dhe jemi shumë të emocionuar që ju kemi në restorant..Ne jemi gjithmonë këtu për t'ju shërbyer.
Nga Menuja


Mëngjesi


menu
Omeletë
------300L
/vezë sy me djathë dhe proshutë me perime
menu
Omeletë
------400L
/vezë sy me djathë dhe proshutë ,gjalpë dhe recel
menu

Pilaf Orizi

------150L

Supa


menu

Supë Orientale

------ 300L
menu

Supë Pule

------300L
menu

Supë Pule

------ 250L